Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Zij zijn echte voetbalvaders, extra leuk op zo'n dag als vandaag: ‘Ben soms wel iets te enthousiast’ Kunstenaar stunt met prijswinnende foto AI-wedstrijd: beeld blijkt echt De Achterhoekse socialemedia-pionier van de politie zwaait af: Willem Saris gaat na veertien jaar ‘op zwart’ Advertentie Live Midden-Oosten | Israëlisch leger kondigt 'tactische pauzes' aan in zuidelijk Gaza Amerikaanse Sandra zat 43 jaar onschuldig vast voor moord: ‘Laat het alsjeblieft eindigen, ik ben moe‘ Dit is treitervlogger Youness Ouaali, de man die opriep om ‘stoute zusjes’ te filmen: ‘Ik ben een schietschijf’ Frieda Hunziker, vrouw tussen de mannen: ‘Ze sneeuwde onder in het mannenbolwerk rond Karel Appel’ Advertentie Brigitte (54) vond zoon Jordy maar ‘een obstakel’. Toen ze weken dood in huis lag, miste hij haar niet Volleybalsters zeker van Olympische Spelen na klinkende zege op Zuid-Korea Tien gewonden, onder wie kinderen, door schietpartij nabij Amerikaanse stad Detroit Rechter in VS schrapt veroordeling van vrouw die 43 jaar onschuldig in cel zat voor moord Peilingen wijzen op historisch verlies voor Britse premier Sunak en Conservatieven bij verkiezingen Liam Gallagher krijgt plaquette bij supermarkt in Manchester na grap van Oasis-legende Jeroen van Bergeijk wint prijs voor beste journalistieke boek met ‘Undercover aan het werk’ Judoka Kim Polling mag van IOC namens Italië naar de Olympische Spelen Verklaring kandidaat-minister Faber (PVV) stelt Omtzigt gerust Scooterrijder raakt gewond na botsing met auto in Ede: slachtoffer naar ziekenhuis Nedim Bajrami (Albanië) schrijft historie met snelste EK-goal ooit Van geheime relaties tot oude declaraties: nieuwe bewindslieden liggen onder vergrootglas De vraag die elke nieuwe minister vreest: is er nog iets wat we moeten weten? Jos verloor z'n vrouw aan kanker, nu voorkomt hij dat kinderen met de ziekte schelden: 'Ben er streng op’ Connie Witteman scoort na 42 jaar weer hit na lancering bij smullende Wilfred Genee Connie ‘Vanessa’ Witteman na 42 jaar terug in hitlijst met nieuwe versie van Upside Down Als leerling met kanker scheldt, laat Jos ze werkstuk schrijven: ‘Ze leveren het vaak in tranen in’ LIVE Oorlog Oekraïne | Zelensky verwacht veel van vredestop: ‘We gaan geschiedenis schrijven’ Oekraïense soldaat Troian woont nu zonder handen in Groesbeek: ‘Maar wel 90 procent korting bij de manicure’ Gek van al het gejakker in juni op school en bij sport (of doen wij ouders dit onszelf aan?) Uitslag binnen en feest! Zo maak je goede afspraken over alcohol met je puber: ‘Blijf waarschuwen’ Van Hooijdonk en Rooney treuren om overlijden Kevin Campbell (54): ‘Iedereen hield van hem’
  • 15-06-2024 17:53 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (1)

    De twee overleden personen die donderdagmiddag werden aangetroffen in een huis aan de Stadsheidelaan in Doetinchem, zijn niet om het leven gekomen door een misdrijf. Dat zegt de politie.

    Lees meer

  • Zij zijn echte voetbalvaders, extra leuk op zo'n dag als vandaag: ‘Ben soms wel iets te enthousiast’

    16-06-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (2)

    Zondag is het Vaderdag én de dag dat Oranje zijn eerste wedstrijd speelt dit EK. De ultieme dag voor ultieme voetbalvaders, en daarom zetten wij er drie in het zonnetje. ,,Ik ben soms wel iets te enthousiast.”

    Lees meer

  • Kunstenaar stunt met prijswinnende foto AI-wedstrijd: beeld blijkt echt

    16-06-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (3)

    Een Duitse kunstenaar en fotograaf heeft met een wel heel opmerkelijke stunt bewezen dat door mensen gemaakte inhoud er nog steeds toe doet in het tijdperk van artificiële intelligentie (AI).

    Lees meer

  • De Achterhoekse socialemedia-pionier van de politie zwaait af: Willem Saris gaat na veertien jaar ‘op zwart’

    16-06-2024 06:59 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (4)

    In een tijd dat internet op de telefoon voor lang niet iedereen een vast gegeven was, liep wijkagent Willem Saris al rond met een Blackberry. Als pionier op het digitale vlak, zodat hij vanaf locatie kon twitteren. Nu, veertien jaar later, stopt het X’en , zoals het tegenwoordig heet. Het account gaat op zwart. Niet omdat Saris klaar is met de sociale media, maar hij gaat na ruim 46 jaar bij de politie met pensioen. ,,Geen makkelijke keuze hoor.”

    Lees meer

  • Advertentie

  • Live Midden-Oosten | Israëlisch leger kondigt 'tactische pauzes' aan in zuidelijk Gaza

    16-06-2024 06:58 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (5)

    Het Israëlische leger heeft zondag aangekondigd dat het dagelijks een ‘tactische pauze van militaire activiteiten‘ zal invoeren in een deel van de zuidelijke Gazastrook. Het leger doet dat om de levering van hulpgoederen te vergemakkelijken. Internationale hulporganisaties waarschuwden eerder voor een groeiende humanitaire crisis in dat gebied.Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in ons liveblog.

    Lees meer

  • Amerikaanse Sandra zat 43 jaar onschuldig vast voor moord: ‘Laat het alsjeblieft eindigen, ik ben moe‘

    16-06-2024 06:28 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (6)

    Een rechter in de Amerikaanse staat Missouri heeft de veroordeling vernietigd van een vrouw die 43 jaar lang onterecht in de gevangenis heeft gezeten. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

    Lees meer

  • Dit is treitervlogger Youness Ouaali, de man die opriep om ‘stoute zusjes’ te filmen: ‘Ik ben een schietschijf’

    16-06-2024 06:09 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (7)

    Met zijn oproep om ‘stoute zusjes’ te filmen op het Amsterdamse Layluna festival zorgde omstreden vlogger Youness Ouaali deze week opnieuw voor ophef. ‘Ouaali is een heel geniepige jongen die altijd ongrijpbaar probeert te zijn.’

    Lees meer

  • Frieda Hunziker, vrouw tussen de mannen: ‘Ze sneeuwde onder in het mannenbolwerk rond Karel Appel’

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (8)

    Ze was een tijdgenoot van Karel Appel, Frieda Hunziker (1908-1966). Méér dan dat. In het Stedelijk in Amsterdam hangt haar werk pontificaal naast het zijne. Niet alleen in Amsterdam, maar in toonaangevende musea all over the world is haar werk te zien. Desondanks riep ze bij leven vooral weerstand op.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Brigitte (54) vond zoon Jordy maar ‘een obstakel’. Toen ze weken dood in huis lag, miste hij haar niet

    16-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (9)

    ‘Heb hulp nodig’, schreef Brigitte Haverhoek (54), op 6 mei aan haar zoon Jordy en zijn vader Stans. ‘Zoek me, please.’ Maar ze zochten niet. Vier weken later kwam werd de vrouw uit Oldenzaal - na een melding van stankoverlast - dood gevonden in het huis van haar neef. Voor één keer vertellen zoon en vader nu hun nooit vertelde verhaal. „Iedereen was gek, behalve zij.”

    Lees meer

  • Volleybalsters zeker van Olympische Spelen na klinkende zege op Zuid-Korea

    16-06-2024 05:39 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (10)

    De Nederlandse volleybalvrouwen zijn zeker van deelname aan de Olympische Spelen. Tegen Zuid-Korea in de World Volleybal League was in het Japanse f*ckuoka minimaal één set nodig om het ticket naar Parijs te pakken. Oranje won die set al direct met 25-11 waardoor de plaatsing voor de Spelen een feit was.

    Lees meer

  • Tien gewonden, onder wie kinderen, door schietpartij nabij Amerikaanse stad Detroit

    16-06-2024 05:21 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (11)

    Tien mensen, onder wie kinderen, zijn zaterdagavond gewond geraakt toen een man om zich heen begon te schieten in een park met fonteinen in Rochester Hills, niet ver van de Amerikaanse stad Detroit. De politie zegt dat de verdachte nog op de vlucht is, maar dat hij zou zijn gelokaliseerd in een huis in de buurt. De politie heeft die woning omsingeld. Het vuurwapen werd op de plek van de schietpartij aangetroffen.

    Lees meer

  • Rechter in VS schrapt veroordeling van vrouw die 43 jaar onschuldig in cel zat voor moord

    16-06-2024 04:33 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (12)

    Een rechter in de Amerikaanse staat Missouri heeft de veroordeling vernietigd van een vrouw die 43 jaar lang onterecht in de gevangenis heeft gezeten. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

    Lees meer

  • Peilingen wijzen op historisch verlies voor Britse premier Sunak en Conservatieven bij verkiezingen

    16-06-2024 04:05 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (13)

    De komende parlementsverkiezingen in het Verenigd Koninkrijk dreigen voor de Conservatieve Partij van de Britse premier Rishi Sunak uit te draaien op een historische afstraffing. Dat blijkt uit drie verschillende peilingen die de Britse zondagskranten vandaag publiceren.

    Lees meer

  • Liam Gallagher krijgt plaquette bij supermarkt in Manchester na grap van Oasis-legende

    16-06-2024 02:18 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (14)

    Bij een van de vestigingen van supermarkt Lidl in Manchester hangt sinds vrijdag een plaquette voor Liam Gallagher. Het eerbetoon is opgehangen na een opmerking van de muzikant op X over zijn concerten van dit weekend in de Co-op Live Arena.

    Lees meer

  • Jeroen van Bergeijk wint prijs voor beste journalistieke boek met ‘Undercover aan het werk’

    16-06-2024 01:09 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (15)

    Journalist Jeroen van Bergeijk heeft voor zijn boek Undercover aan het werk de Brusseprijs 2024 gewonnen voor het beste Nederlandstalige journalistieke boek van het jaar.

  • Judoka Kim Polling mag van IOC namens Italië naar de Olympische Spelen

    16-06-2024 00:16 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (16)

    Kim Polling mag definitief namens Italië deelnemen aan de Olympische Spelen van Parijs. De 33-jarige judoka uit Zevenhuizenheeft ook goedkeuring gekregen van het bestuur van het IOC nadat ze eerder al toestemming had gekregen van de internationale judofederatie IJF om voor Italië uit te komen, meldde ze zelf de beslissing van het IOC van een dag eerder via social media.

    Lees meer

  • Verklaring kandidaat-minister Faber (PVV) stelt Omtzigt gerust

    15-06-2024 22:53 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (17)

    NSC-leider Pieter Omtzigt is opgelucht door de belofte van kandidaat-minister Marjolein Faber (PVV) ‘binnen de lijnen van het hoofdlijnenakkoord en de rechtsstaatverklaring’ te blijven. ,,Dat is een hele goede zin, het stelt mij gerust”, zei Omtzigt zaterdag bij Nieuwsuur.

    Lees meer

  • Scooterrijder raakt gewond na botsing met auto in Ede: slachtoffer naar ziekenhuis

    15-06-2024 22:29 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (18)

    Een scooter en een auto zijn zaterdagavond op elkaar gebotst in Ede. De scooterrijder moest gewond naar het ziekenhuis worden gebracht.

    Lees meer

  • Nedim Bajrami (Albanië) schrijft historie met snelste EK-goal ooit

    15-06-2024 21:59 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (19)

    Nedim Bajrami heeft namens Albanië het snelste doelpunt in de historie van het EK gemaakt. De Albanese middenvelder schoot in de wedstrijd tegen titelverdediger Italië in Dortmund na 22 seconden de bal in het doel, na een inworp van Federico Dimarco.

    Lees meer

  • Van geheime relaties tot oude declaraties: nieuwe bewindslieden liggen onder vergrootglas

    15-06-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (20)

    Politiek verslaggever Hans van Soest schrijft wekelijks over Haagse zaken die ons allemaal aangaan. In deze aflevering: Aan iedereen zit wel een vlekje. In de politiek is dat vaak een stok om mee te slaan. Dus krijgen nieuwe ministers één cruciale vraag voorgelegd.

    Lees meer

  • De vraag die elke nieuwe minister vreest: is er nog iets wat we moeten weten?

    15-06-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (21)

    Politiek verslaggever Hans van Soest schrijft wekelijks over Haagse zaken die ons allemaal aangaan. In deze aflevering: Aan iedereen zit wel een vlekje. In de politiek is dat vaak een stok om mee te slaan. Dus krijgen nieuwe ministers één cruciale vraag voorgelegd.

    Lees meer

  • Jos verloor z'n vrouw aan kanker, nu voorkomt hij dat kinderen met de ziekte schelden: 'Ben er streng op’

    15-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (22)

    Jongens van 11 en 12 jaar oud die met ziektes schelden en ‘ongewenst gedrag’ vertonen, nota bene in de finale van het landelijke KNVB Schoolvoetbaltoernool. Het leidde deze week tot diskwalificatie én verbijstering: want zoiets is toch niet normaal? Ervaringsdeskundigen leggen uit hoe ze dit aanpakken. ,,Elke dag heb ik nog verdriet en mis ik mijn vrouw. Scheld je met kanker, dan ga je direct mijn les uit.”

    Lees meer

  • Connie Witteman scoort na 42 jaar weer hit na lancering bij smullende Wilfred Genee

    15-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (23)

    Connie Witteman (72), ook bekend als zangeres Vanessa, scoort 42 jaar na de verschijning van het origineel opnieuw voorzichtig een hit met haar lied Upside Down. Ze nam onlangs een nieuwe versie op, die zaterdag op 4 staat in de lijst met meest gedownloade nummers van Nederland. De ‘echte’ hitlijsten zijn nog ver weg, maar een opvallende prestatie is het wel.

    Lees meer

  • Connie ‘Vanessa’ Witteman na 42 jaar terug in hitlijst met nieuwe versie van Upside Down

    15-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (24)

    Connie Witteman (72), ook bekend als zangeres Vanessa, scoort 42 jaar na de verschijning van het origineel opnieuw voorzichtig een hit met haar lied Upside Down. Ze nam onlangs een nieuwe versie op, die zaterdag op 4 staat in de lijst met meest gedownloade nummers van Nederland. De ‘echte’ hitlijsten zijn nog ver weg, maar een opvallende prestatie is het wel.

    Lees meer

  • Als leerling met kanker scheldt, laat Jos ze werkstuk schrijven: ‘Ze leveren het vaak in tranen in’

    15-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (25)

    Jongens van 11 en 12 jaar oud die met ziektes schelden en ‘ongewenst gedrag’ vertonen, nota bene in de finale van het landelijke KNVB Schoolvoetbaltoernool. Het leidde deze week tot diskwalificatie én verbijstering: want zoiets is toch niet normaal? Ervaringsdeskundigen leggen uit hoe ze dit aanpakken. ,,Elke dag heb ik nog verdriet en mis ik mijn vrouw. Scheld je met kanker, dan ga je direct mijn les uit.”

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Oekraïne | Zelensky verwacht veel van vredestop: ‘We gaan geschiedenis schrijven’

    15-06-2024 20:17 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (26)

    In Zwitserland is zaterdag een tweedaagse top begonnen over een vredesplan voor Oekraine. Grote afwezigen zijn Rusland en China, toch verwacht de Oekrainse president Zelensky veel van de bijeenkomst waar zo'n honderd regeringsleiders en organisaties aanwezig zijn. Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de Navo, wuift het vredesvoorstel van de Russische president Vladimir Poetin weg. ,,Dit is geen vredesvoorstel, dit is een voorstel van meer agressie, meer bezetting.’’Lees hier

    Lees meer

  • Oekraïense soldaat Troian woont nu zonder handen in Groesbeek: ‘Maar wel 90 procent korting bij de manicure’

    15-06-2024 20:07 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (27)

    Timmerman Troian Prokopiuk verloor drie maanden geleden zijn beide handen aan het front in Oekraïne. Nu wacht hij in Groesbeek op moderne protheses. ,,We komen hier doorheen. Zwarte humor helpt.”

    Lees meer

  • Gek van al het gejakker in juni op school en bij sport (of doen wij ouders dit onszelf aan?)

    15-06-2024 19:30 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (28)

    VLIJMEN - Een agenda die uitpuilt met schoolgedoe, de ene na de andere datumprikker voor slotdagen bij sportclubs en buurtbarbecues en ineens worden er wel héél veel feestjes gevierd. Voor ouders van schoolgaande kinderen is juni de hel.

    Lees meer

  • Uitslag binnen en feest! Zo maak je goede afspraken over alcohol met je puber: ‘Blijf waarschuwen’

    15-06-2024 19:15 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (29)

    De meeste eindexamenleerlingen hoorden deze week of ze zijn geslaagd. Vanaf nu breekt voor hen een periode van feesten aan - voor de meesten althans. Hoe zorg je als ouder dat je puber niet te ver gaat? We vroegen het aan Jacqueline Krouwel, preventiedeskundige bij Jellinek en expert in verslaving en middelengebruik.

    Lees meer

  • Van Hooijdonk en Rooney treuren om overlijden Kevin Campbell (54): ‘Iedereen hield van hem’

    15-06-2024 19:00 via gelderlander.nl

    Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (30)

    Voormalig aanvaller Kevin Campbell is op 54-jarige leeftijd overleden. De oud-speler van onder meer Arsenal, Everton en Nottingham Forest lag al enkele weken in het ziekenhuis.

    Lees meer

  • Overleden personen die in huis in Doetinchem werden gevonden kwamen niet door misdrijf om het leven - Ede nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Arline Emard IV

    Last Updated:

    Views: 6554

    Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

    Reviews: 95% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Arline Emard IV

    Birthday: 1996-07-10

    Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

    Phone: +13454700762376

    Job: Administration Technician

    Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

    Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.